Privát Jóga

Stúdiónk a személyes odafigyelés összes előnyét szem előtt tartva, eleve kis létszámmal (max. 10 fő) működik, ennek ellenére tapasztaljuk, hogy időről időre felmerül vendégeink részéről, különböző okoknál fogva a teljesen egyéni foglalkozás igénye.

Magán jógaóra

Stúdiónk a személyes odafigyelés összes előnyét szem előtt tartva, eleve kis létszámmal (max. 10 fő) működik, ennek ellenére tapasztaljuk, hogy időről időre felmerül vendégeink részéről, különböző okoknál fogva a teljesen egyéni foglalkozás igénye.

Eredetileg a jógát egyénileg tanították. A magánórák keretében lehetőség van a jóga csodálatos hatásait a legnagyobb mértékben kihasználni, hisz az órák személyre szabottak. Az órákat a lakásodban vagy irodádban tartjuk, ahol a jógagyakorlatokat közvetlen, személyre szabott útmutatás alapján végezzük.

Minden egyes gerincjóga órát, a jógapózokat (ászanák), a légzőgyakorlatokat (pránájámák) a személyes igényeid szerint alakítunk. Az ászanákat és pránájámákat az egyéni edzettségi és stressz szinted, az egészséged és céljaid figyelembe vételével gyakoroljuk, így a leghatékonyabb a jógatanulás.

A magánórákat egyénileg vagy párosával tartjuk (pároknak, családoknak, barátoknak…). Az órák jellemzően 90 percesek, de igény, illetve a lehetőségeid szerint ez lehet 75 perc is.

Magad választhatod meg a gyakorlás időpontját. A magánórákat otthonod kényelmében tartjuk, ezzel a jóga sok kedvező hatásán túl, ráadásul időt is nyersz. Akiknek pedig még arra sincs idejük, hogy elhagyják az irodájukat, akár egy tárgyalóteremben is személyre szóló jógaórát ajánlunk. Választhatod stúdiónkat is a szabad kapacitás függvényében.

Habár a jóga gyakorlás manapság általában csoportos formában zajlik, az egyéni keretek közt történő tanulás számos előnnyel járhat. Azon túl, hogy a tanuló egyéni figyelmet élvez, lehetőség van olyan gyakorlatsorok összeállítására, ami a leghatékonyabb személyes fejlődést segíti elő. A gyakorlatok variálhatóak a tanuló elérni kívánt céljai szerint, de a legfontosabb, hogy összeállíthatók oly módon is, ami a legjobban segítheti az egyéni gátak, korlátok feloldását, ezáltal a jóga mélyebb értelmét hozva felszínre.

Az egyéni tanítás ezen felüli óriási előnye, hogy alkalmazható terápiás jelleggel is, előtérbe hozva az egyes ászanák szervezetre gyakorolt jótékony hatását. Az óra eleji/végi konzultációk, egyénre szabott módosítások és variációk, olyan egyéni igényeket elégíthetnek ki, amik egy csoportos gyakorláson általában háttérbe szorulnak.

A privát jóga előnyei:
 •  személyre szabott órafelépítés
 • ászana elemzés és beállítás
 • egyéni célokat támogató gyakorlás ( nyújtás, erősítés, koncentrációs készség fejlesztése, légzés, stresszkezelés, meditáció stb.)
 • napi beosztásodhoz illeszkedő, rugalmasan alakítható időpontok
 •  igény szerint 60 vagy 90 perces foglalkozások
 •  megismerheted a saját tested képességeit, határait és megtanulj vele bánni
 • megalapozhatod vele akár az egyéni gyakorlásod
Tökéletes választás a magán jógaóra akkor, ha...
 • nem szeretsz sok ember között jógázni, esetleg aggódsz, hogy mások sokkal ügyesebbek, 
 • elfoglalt vagy, ezért szinte teljes képtelenség, hogy odaérj egy csoportos órára,
 • még nem találtad meg a jóga helyét az életedben,
 • akár még sosem jógáztál, vagy esetleg évek óta gyakorlod,
 • egyedi igényeid vannak, melyeket egy csoportos foglalkozáson nem mindig tudnak figyelembe venni,
 • szeretnéd a saját otthonodban vagy irodádban gyakorolni.
Mégis mit ígérnek a magán jógaórák?
 • biztonságos, bensőséges hangulatú órákat,
 • a közös célkitűzések után gondosan felépített órákat kifejezetten az egyéni igényekre és az aktuális állapotra/hangulatra való tekintettel,
 • rugalmas időbeosztást
Mit tartalmaz a magán jógaórák ára?
 • Minden felszerelést biztosítunk az órákhoz: matracot, puha takarókat, hevedert vagy jógatéglát szükség esetén.
 • Egy alkalom megbeszélést, ahol kitűzzük a célokat, feladatokat és megbeszéljük az igényeket.

1 fő:

75 perc:  10.000 Ft.
90 perc:  12.000 Ft.

2 fő:

75 perc:  11.000 Ft.
90 perc:  13.000 Ft.

3 fő:

75 perc:  12.000 Ft.
90 perc:  14.000 Ft.

A megbeszélt időpont 24 órán belül való lemondása fizetési kötelezettséget von maga után. Emiatt kérjük, hogy légy tekintettel az oktatóra és a pénztárcádra, és akadályoztatásod esetén ezt legkevesebb 1 nappal korábban jelezd felénk! Együttműködésed köszönjük!

Budapest I., XI., XII. kerületeiben tartott órákra kiszállási díjat nem számolunk. Budapest egyéb kerületeibe, illetve Dél-Buda vonzáskörzetébe a távolságtól függően kedvező tarifájú üzemanyag költséggel szükséges számolni. Amennyiben lakóhelyed parkolódíj fizetési övezetbe esik, úgy a parkolási díjat is szükséges kalkulálni.