Elérhetőség

 1118 Budapest, Budaörsi út 5.

+36 / 1 - 202 - 1427

+ 36 / 30 – 951 – 8375

spirit@joga-buda.hu 

Telefonon, e-mailben baráti, tegeződő hangnemben tudsz keresni minket! 

Az aktuálisan zajló órák zavartalansága érdekében a telefonok időről időre kikapcsolt állapotban vannak, melyről a szolgálató a hívó fél részére erről tájékoztatást ad ezekben az esetekben. Ilyenkor, ahogyan az óra véget ért, s a telefon újra bekapcsolt helyzetbe kerül, haladéktalanul visszahívjuk a vendégeinket, amennyiben a hívószámukat megjelentették a hívás során. Ezért kérlek, ne ess kétségbe, ha épp nem tudsz minket elérni! Mindenképp jelentkezünk 1-2 órán belül.

 

Megközelítés

A BAH-csomópontnál, a benzinkút utáni kis parkot követő első épület a Budaörsi úton, melynek emeletén található a stúdió (alul a Virágposta).

A környező utcákban és a benzinkút melletti úton, valamint a felüljáró alatt ingyenes a parkolási lehetőség.

Tömegközlekedéssel a 61-es villamos, a 8-as, 40-es, 112-es, 139-es, 212-es buszok a stúdió bejáratától 100-150 m-en belül állnak meg.

A szürke kapun jutunk be a kertbe, onnan balra a bejárati ajtóhoz (duplaszárnyas, sötétzürke). A felső gombbal csengess be, s így juthatsz be a lépcsőházba. Az ajtót elektromosan, távirányító segítségével nyitjuk, mely teljesen zajmentesen történik. Nem hallod majd az általában megszokott berregő hangot, 3-5 másodperccel a csengetést követően már biztosan nyitjuk számodra az ajtót :) ! A lépcsőházat már csak a stúdió vendégei használják, itt az emeletre gyere fel!

Ha először érkezel hozzánk érdemes felírni a fentebbi információkat!

Várunk szeretettel!

 

Térkép