Áraink

Foglalkozásaink 90 percesek. A senior jóga, valamint a babás jóga 75 perc időtartamú.

Stúdiónk kiemelt jelentőséget tulajdonít a helyes mozgássorok elsajátításának, ezért kis létszámú (maximum 10 fős) csoportokkal dolgozunk a hatékonyság érdekében.

Ugyanezen oknál fogva bejelentkezés szükséges a 202 - 1427 vonalas vagy a 06 / 30 – 951 – 8375 mobilszámon! Az aktuálisan zajló foglalkozások zavartalansága érdekében nem mindig áll módunkban fogadni a hívásokat. Amennyiben a híváskor megjelenteted a telefonszámod, úgy legkésőbb 2 órán belül visszahívunk.

Bejelentkezés hiányában csak az aktuális férőhelyek számáig tudunk belépést biztosítani!

A későbbiekben a helyszínen is lehetőség kínálkozik regisztrálni a következő alkalomra.

Stúdiónkban bankkártyás fizetésre is lehetőség nyílik, s 2014. április 28-tól a SZÉP Kártyákat is elfogadjuk!

Bérletek

10 alkalmas bérlet 24.300.- Ft (2.430.-/alk)

kedvezményes ár 22.500.- Ft (2.250.-/alk) kedd 10:15 és csütörtök 9:30

5 alkalmas bérlet 12.825.- Ft (2.565.-/alk)

kedvezményes ár 11.875.- Ft (2.375.-/alk) kedd 10:15 és csütörtök 9:30

Órajegyek

90 perces óra 2.700.- Ft   

kedvezményes ár 2.500.- Ft kedd 10:15 és csütörtök 9:30

A   K   C   I   Ó   S      Á   R   A   I   N   K

5 alkalomra szóló próbabérlet  10.000.- Ft   - csak új gerincjógás vendégeink részére! 

                                                               (20 napig használható fel) 

Akciós kedvezményeink egymással és más akciókkal, engedményekkel nem összevonhatók! 

10 alkalmas bérleteink 10 hétig,  

5 alkalmas bérleteink 5 hétig érvényesek!! 

Egy bérletet egy személy használhat fel, másra át nem ruházható, és nem visszaváltható! Orvosi igazolás mellett lehetőséget biztosítunk az előzőtől eltérően arra, hogy a bérletet a vendég 3. személy részére átadja, illetve a határidőt kitoljuk az egészségügyi probléma megszűnéséig, a vendég választása szerint. 10 alkalmas bérletet kivételes esetekben használhatnak ketten is, de ebben az esetben a bérlet lejárata 5 hétre korlátozódik! Szezonbérlet felhasználási lehetőségeiről a stúdióban vagy emailban adunk felvilágosítást.

Kérjük kedves vendégeink, hogy 24 órával a foglalt időpont előtt mondjátok le az előjegyzéseteket, hogy másnak felajánlhassuk a megüresedett időpontot. Ennek hiányában, házirendünk értelmében a foglalt alkalom díja felszámításra, a bérletből levonásra kerül. Ilyen késői lemondás esetén, érvényes bérlettel nem rendelkező vendégeknek a későn lemondott óra díjának megfizetését követően áll módunkban újabb időpont foglalást rögzíteni.

Ugyanígy javasolt, hogy a kívánt időpontra lehetőleg 1 nappal korábban jelentkezzetek be. Ajánljuk ezt azért, hogy ne következzen be az, hogy bejelentkezés hiányában nem készül oktató az órára, s így az órakezdést megelőző néhány órában már nincs módunkban az oktató felé lemondott időpontot újraszervezni :( Megértésed köszönjük!

Házirendünk ezen pontja - 24 órás lemondási kötelezettség - vonatkozik a jógaórákon kívüli egyéb foglalkozásainkra, tréningekre, kurzusokra, workshopokra is. Köszönjük, hogy stúdiónk vendégeként házirendünket elfogadod, és közreműködsz ebben!

Hospitáló hallgatók az órákat órajeggyel látogathatják.